Herstelyoga

De huidige lessen Herstelstyoga zijn momenteel vervallen vanwege de Corona crisis. De lessen film ik nu thuis en deel ik op mijn Youtube kanaal. Van harte welkom!

https://www.youtube.com/channel/UCgDN-p5dhTiM-Wl6yBy-OLA

 

Herstelyoga is Yoga voor het herstel van lichaam en geest.

In deze toegankelijke en milde les is er ruimte om te onderzoeken wat er mogelijk is met jouw lichaam en geest in dit moment. Het is een zachte vorm van yoga met oefeningen die jij naar jouw behoefte kunt aanpassen. Er is aandacht voor zelf-compassie. Je mag het helende effect van yoga en meditatie zelf komen ervaren. Je bent van harte welkom!

Vanaf januari 2020 werk ik hierin samen met Koprol https://www.stichtingkoprol.nl/. 

Hoe ziet een Herstelyogales eruit?

De les begint rustig met een zachte rek- en strekoefeningen. We doen een bodyscan en een korte meditatie om contact te maken met je adem en je lichaam. Van daaruit gaan we naar houdingen waarin we onze eigen kracht, coördinatie en balans kunnen onderzoeken.

Na de wat fysiekere houdingen komen houdingen die uitnodigen tot loslaten en ontspannen. We sluiten de les af met aandacht voor de adem en een eindontspanning. Met een kopje thee kun je de les nog even laten bezinken, er is ruimte om vragen te stellen en eventueel te delen wat de les voor je betekent heeft.

Er is plaats voor maximaal 10 personen per les, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Is het misschien iets voor mij?

Deze les is geschikt voor wanneer jij het vertrouwen in je jezelf en in je lichaam wil vergroten en je lichaamsbewustzijn wil verruimen. Het is met name bedoeld voor:

  • stressklachten, burnout, psychische klachten
  • (chronische) vermoeidheid
  • Lyme
  • herstel van een operatie
  • herstel van een moeilijke periode

Nieuwsgierig geworden? Het is natuurlijk mogelijk om van te voren kennis te maken. Mocht je graag een kennismakingsgesprek willen, of heb je vragen, dan mag je je gegevens via het contactformulier op de homepage achterlaten. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk! Je mag ook een mail sturen naar bertine@birdieflies.nl. Je kan mij ook zelf direct bellen of een bericht sturen naar 06 2071 5082.

(Ik ben geen therapeut of arts, heb je specifieke vragen over je gezondheid, raadpleeg dan een behandelaar of arts.)

Lesinformatie Herstelyoga

​Herstelyoga is een extra lange les van 90 minuten, de les is op woensdagochtend van 9.00 – 10.30 uur. 

Het winter-voorjaarsseizoen is van 15 januari 2020 tot en met 8 april 2019 (12 lessen). Alleen woensdag 26 februari is er geen les.

Later instromen is altijd mogelijk, mits er plek is natuurlijk!

Wil je je opgeven voor de Herstelyoga? Dat kan dat via het secretariaat van Koprol, de betaling en inschrijving gaan namelijk via Koprol. Telefonisch zijn ze bereikbaar op dinsdag tot en met donderdag van 09:00 uur – 14:00 uur, de overige dagen zijn ze per mail bereikbaar.

Contactgegevens secretariaat Koprol: T: 024 344 21 11 E: info@stichtingkoprol.nl

Locatie waar de Herstelyoga plaats vindt:
Yogaplaats
Gorterplaats 1
6531 HZ Nijmegen

www.de-yogaplaats.

Prijzen Herstelyoga

Winter-voorjaarsseizoen 15 januari 2020 tot en met 8 april 2020

12 lessen € 156 (€13 per les)

Proefpakket Herstelyoga 2 lessen (aaneengesloten): € 10 

Koprol is partner van de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen. Kom je hiervoor in aanmerking, dan kun je dit ook gebruiken voor de Herstelyogalessen.