Trauma-Informed Yoga

Bij Trauma-Informed Yoga is de taal uitnodigend. Je mág, er moet niks! De oefeningen zijn eenvoudig en laagdrempelig, zodat je op een zachte manier weer in beweging kunt komen. De uitnodiging is om jouw ademhaling te verbinden aan de beweging en daarmee je eigen ritme te volgen. Jij hebt steeds de regie. Door het leren herkennen van de signalen van je lichaam en daarnaar te leren luisteren en handelen kun je je herstelvermogen vergroten. Met het ondraaglijke leren dragen, vergroot je je draagkracht. Wanneer je weer verbinding met je lichaam (en wat zich daarin afspeelt) kan maken, kun je zelf-heling toepassen. Om daarna de verbinding met de wereld weer aan te gaan.

Voor veel mensen met ernstige psychische klachten is de drempel om naar een yogastudio te gaan te hoog. Voor deze mensen creëer ik de mogelijkheid om yoga te beoefenen in een veilige, prikkelarme omgeving.

Ik ben dankbaar dat ik deze vorm van yoga mag verzorgen voor de RIBW Nijmegen & Rivierenland, en voor Helder Beschermd Wonen.

Ook interesse? Wil je hierover meer informatie, stuur me gerust een bericht via het contactformulier op de homepage.

birdie.flies
KvK 1234567890

website door tekstverwecker
logo door Studio Hoek