Restore Yoga

In deze toegankelijke en milde les is er ruimte om te onderzoeken wat er mogelijk is met jouw lichaam en geest in dit moment. Het is een zachte vorm van yoga met aandacht voor zelf-compassie. Je mag het helende effect van yoga zelf komen ervaren.

Restore Yoga is Yoga voor het herstel van lichaam en geest.

Elke les besteden we naast de yogahoudingen ook aandacht aan thema’s uit de oude Yoga-geschriften. In Yoga gaat het niet alleen om de yogahoudingen. De oude geschriften dragen bij aan een verdere bewustwording, op de yogamat en in het dagelijkse leven. 

Hoe ziet een les Restore Yoga er uit?

De les begint rustig met rek- en strekoefeningen. We doen een paar zachte oefeningen om de beweging en de ademhaling met elkaar te verbinden.

Van daaruit gaan we naar houdingen waarin we onze eigen kracht, coördinatie en balans kunnen onderzoeken.

Na de wat krachtiger houdingen komen houdingen die uitnodigen tot loslaten en ontspannen. We geven aandacht aan de adem waarna een eindontspanning volgt.

Tijdens de les word je steeds uitgenodigd om de houdingen op je eigen tempo en eigen wijze uit te voeren. En vooral met zachtheid!

Het laatste gedeelte met de les staan we stil bij teksten uit de oude Yoga-geschriften en is er ruimte voor uitwisseling met elkaar..

Er is plaats voor maximaal 8 personen per les, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Is het misschien iets voor mij?

Deze les is geschikt voor wanneer jij het vertrouwen in je jezelf en in je lichaam wil vergroten en je lichaamsbewustzijn wil verruimen. Het is met name bedoeld voor:

  • stressklachten, burnout, psychische klachten
  • (chronische) vermoeidheid
  • Lyme
  • herstel van een operatie
  • herstel van een moeilijke periode

Nieuwsgierig geworden? Het is natuurlijk mogelijk om van te voren kennis te maken. Mocht je graag een kennismakingsgesprek willen, of heb je vragen, dan mag je je gegevens via het contactformulier op de homepage achterlaten. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk! Je mag ook een mail sturen naar bertine@birdieflies.nl. Je kan mij ook zelf direct bellen of een bericht sturen naar 06 2071 5082.

(Ik ben geen therapeut of arts, heb je specifieke vragen over je gezondheid, raadpleeg dan een behandelaar of arts.)

Lesinformatie Restore Yoga

Vanwege mijn verhuizing verzorg ik tijdelijk geen Restore Yoga.

 

 

birdie.flies
KvK 1234567890

website door tekstverwecker
logo door Studio Hoek